Recenzie ďalších zákazníkov

Hodnotenia od našich zákazníkov sú dôkazom kvality našej práce

Recenzia od zákazníka

Martina J.

Musím povedať,že aj napriek komplikáciám, ktoré v mojom prípade nastali a nebolo ich málo😃, tak chlapci mi so všetkým pomohli, poradili, zariadili a spravili všetko, čo bolo teba.

Za mňa maximálna spokojnosť,či už s komunikáciou, no hlavne rýchla realizácia prác.

Super 💪🙂

 

Jandová Realizácia Prípojky NN
Balaz Realizácia Prípojky NN

Recenzia od zákazníka

Martin B.

Ďakujem Vám veľmi pekne. Ste veľmi šikovný. Moc si vážim Vašu zodpovednosť , profesionálitu , poradenstvo a rýchlu prácu.

Recenzia od zákazníka

Tomas D.

Firma elektroinštalácie Cagáň sa nedávno zaoberala realizáciou elektrickej prípojky pre môj dom, spolu s projektom a výkopmi. Celkový dojem z ich práce je veľmi pozitívny.

Čo sa týka samotnej práce preukázali vysokú kvalitu a starostlivosť o detaily. Elektrická prípojka bola vykonaná odborne a presne podľa projektu. Výkopy boli správne vykonané a následné zasypávanie bolo bezproblémové. Všetky práce boli dokončené v stanovenom čase a bez zbytočných komplikácií.

Celkovo môžem s istotou odporučiť firmu elektroinštalácie Cagáň. Ich odbornosť, profesionalita a záväzok voči zákazníkovi sú vynikajúce. V prípade potreby by som určite opäť využil ich služby.

 

Tomas D Realizácia Prípojky NN

Všetky recenzie

5 júna, 2024

Musím pochváliť chlapcov, veľmi nám uľahčili prácu a prípojku vybudovali doslova na kľúč. Veľmi priateľská a seriózna komunikácia, taktiež sme nečakali dlho na termín. Aj napriek silnému dažďu prišli a vybudovali prípojku, vrátane povŕtania cesty. Sú to profesionáli a skutočne vedia čo robia. Môžem len odporučiť.

Peter
25 mája, 2024

Nemám rád vypisovať ale musím aspoň toto tento tým chlapcov nemá konkurenciu veľmi veľa mi pomohli úžasná komunikácia perfektná robota

Peciar
5 apríla, 2024

Veľmi pozitívna skúsenosť a transparentnosť v komunikácii. Rýchle jednanie a vysoká odbornosť.

Ceny boli tiež veľmi priaznivé.

Určite odporúčam.

Jakub
30 marca, 2024

Celý proces s firmou elektroinštalácie Cagáň bol neuveriteľne plynulý a profesionálny. V dohodnutý deň presne o 8:00 ráno, prišli a začali s výkopovými prácami bez akéhokoľvek oneskorenia. Ich odbornosť a zručnosť boli evidentné od samého začiatku, čo mi pomohlo uvoľniť sa aj v situáciách, keď sme sa stretli s výzvami, ako bolo napríklad vodovod pod cestou. Ich pokojný a profesionálny prístup ma uistil, že celý proces prebieha bez problémov a že som v dobrých rukách. Všetko, čo sme sa dohodli, platilo presne podľa dohody. Aj napriek drobným komplikáciám, cena zostala nemenná. Ich transparentnosť a zodpovednosť voči dohodnutým podmienkam bola evidentná počas celého procesu, čo mi prinieslo absolútnu dôveru v ich služby.

Marcel S.
30 marca, 2024

Ocenujem promptnu komunikaciu, flexibilitu a rychlost vykonania prac ako aj profesionalitu. Urcite odporucam.

Julia
26 marca, 2024

Ich tím preukázal vysokú odbornosť a starostlivosť, čo viedlo k bezchybnému dokončeniu elektrickej pripojky pre náš rodinný dom. Od projektu po revíziu sme zažili bezproblémový proces, vďaka ktorému sme teraz úplne pokojní. Vrelo odporúčam ich služby každému, kto hľadá spoľahlivého partnera pre elektroinštalácie. Michal H. Bratislava

Michal H
14 februára, 2024

Rýchle, bezproblémové a cenovo dostupné služby pri realizácii elektrickej prípojky. Spokojnosť.

Zuzana M.
11 februára, 2024

Veľká spokojnosť

Rýchlosť komunikácia od papierovačiek až po samotnú prípojku.

Určite odporúčam

P. Fekete
8 februára, 2024

Hľadal som zabehnutú firmu, ktorá mi zrealizuje elektrickú prípojku na moju parcelu v záhradkárskej osade. Firmu Elektroinštalácie Cagáň som našiel na internete a keďže mala prehľadne spracovanú web stránku aj s kontaktom, oslovil som ich. Počas celej našej komunikácie od obhliadky, vypracovania projektu až po realizáciu vždy reagovali promptne, či už telefonicky alebo mailom. Realizácia prípojky sa uskutočnila bez problémov a v dohodnutom čase. Pán Cagáň aj s kolegami boli vždy maximálne ochotní. Až sa čudujem, prečo takýto prístup k zákazníkovi má u nás len minimum firiem. Jednoducho za mňa dostali veľký palec hore a nebál by som sa ich odporučiť, ak by niekto z môjho okolia zháňal elektrikára.

Kamil
6 februára, 2024

Veľká spokojnosť z mojej strany. Profesionálny prístup, kvalitná práca, hľadanie riešenia pri nečakaných problémoch, dôsledna a precízna robota. Veľmi odporúčam firmu Elektroinštalácie Cagáň!

S.Srnanek
25 januára, 2024

Ďakujem firme za veľmi rýchlo a profesionálne odvedenú prácu , som veľmi spokojný odporúčam všetkým , aj nabudúce si určite vyberiem túto firmu.

Martin p.
17 januára, 2024

Len v skratke… Rýchlo, precízne, efektívne… za mňa 101%… top prístup a jednanie…môžem len odporučiť každému… keby sme mali viacej takýchto majstrov, boli by sme trošku niekde inde… Šefko, len si robte robotu aj naďalej takto, nech nejde kvantita na úkor kvality… Držím palce do budúcna a nech sa Vám darí… ĎAKUJEM za všetko…

Woloda
12 januára, 2024

Za mna 101% … Rychly, precizny, efektivny… bez zbytocnych okolkov… kiez by sa s kazdym dalo spolupracovat ako s Vami… urcite budem odporucat… este raz dakujem velmi pekne

Vladimír L.
26 novembra, 2023

Skvelé jednanie, projekt aj realizacia, ziadny problem ani vzhladom na 500km vzdialenost… prijemnna particka chalanov, ktorych vrelo odporucam!!

Marek V
2 novembra, 2023

Vrelo odporúčam firmu Elektroinštalácie Cagáň. Rýchla i jasná komunikácia a hlavne výborne prevedená práca od projektu až po revíznu správu. Rovnako dokumenty poskytnuté / vypracované ako aj samotná realizácia bola veľmi kvalitná a rýchla. Milo ma prekvapili dotiahnuté aj tie najmenšie detaily, na ktoré by som ani nepomyslel. Vďaka za všetko

Jozef Ž.
31 októbra, 2023

Projekt bol dokončený vo vysokej kvalite. Príjemná a rýchla komunikácia. Vaša práca sa mi páčila a odporúčam ju každému

Sergiy K
31 októbra, 2023

Rýchla komunikácia kvalitná práca

Ľubomír
27 augusta, 2023

Som veľmi spokojným zákazníkom firmy Elektroinštalácie Cagáň. Už to, že mi firma prejavila ohľad a dohodla namiesto predpokladaného termínu realizácie 14. 9. 2023 termín oveľa skorší – 25. 8. 2023, ma milo prekvapilo. Mali prísť 8.00, ale už 7.30 sa „rypadlo zakúslo“ do zeminy. Profesionálny prístup, profesionálne vybavenie a profesionálna práca zaručujú tie najlepšie výsledky. Najmä pri problematických miestach, sila víťazí. Tím zemných prác spolupracuje s Tímom pokládky kábla tak bravúrne, že človek nestačí otáčať hlavou. Ešte než prvý tím dokončí hĺbku výkopu 70-80 cm, druhý tím má nameranú a odstrihnutú dĺžku kábla a navlieka ho do chráničky po celej dĺžke. Medzitým zemný tím spustí podrážačku a pripraví dieru pod chodníkom, práve včas. A už sa prevlieka kábel s chráničkou. Len, čo doľahne na dno výkopu, začína sa so zásypom. Elektro tím pripravuje pripojenie koncov kábla, ale len, čo je kábel spolovice zasypaný, jeden elektrikár pokladá červenú bezpečnostnú fóliu, kôli prípadným budúcim výkopovým prácam. Keď zemný tím dokončuje posledné zahladenie, šéf, elektrikár, vyúčtuje „love“, a tím elektrikárov je po 12.00 fuč. A druhý tím o 30 min. neskôr, keď ponakladá mechanizmy.

Trochu dlhšia recenzia. Ale. Celý život som robil s Elektrikou. Dokonca aj v Slovenskom Národnom Divadle. – Ale z tohto predstavenia mi padla sánka!

Miro Šnajdr
25 augusta, 2023

Firma Elektroinštalácie Cagáň nám nedávno poskytla vynikajúcu službu pri realizácii elektrickej pripojky. Ich tím odborníkov preukázal vysokú úroveň profesionalizmu. Ich profesionálny prístup začal už pri priprojektovej dokumentácii , kde preukázali precíznosť . Počas celej realizácie sa prejavila dôkladnosť a starostlivosť o každý detail.

ĎAKUJEM ! Daniel G. Nitra

Daniel G.
8 júna, 2023

Firma elektroinštalácie Cagáň bola skvelou voľbou pre moju elektrickú prípojku. Od začiatku do konca mi so všetkým pomohli a poradili a nie len ohľadom elektrickej prípojky . Navyše, ich konkurencieschopné ceny boli príjemným prekvapením. S radosťou odporúčam tuto firmu každému.

Marek L.