Prodloužení splavnosti vodní cesty Otrokovice – Rohatec

Štrukturovaný rozhovor

Na akých konkrétnych prácach/úlohách sme spolupracovali na projekte Prodloužení splavnosti vodní cesty Otrokovice – Rohatec?

Byly jste náš dodavatel pro vybudování dočasné el. Přípojky.

Prečo ste sa rozhodli vybrať spoločnosť Elektroinštalácie Cagáň s.r.o pre realizáciu elektrickej pripojky pre tento konkrétny projekt?

Jelikož jste významná firma a máte zkušenosti se ZSD, ke které jsme se připojili.

Máte konkrétne dôvody alebo referencie, ktoré vás presvedčili o schopnostiach a spoľahlivosti Elektroinštalácie Cagáň s.r.o?

Jelikož se firma pohybuje mimo náš dosah, pracuje zejména na Slovensku, kde mnoho projektů nerealizujeme, čerpal jsem reference z Vašich stránek a dalších zdrojů, které mě přesvědčili o Vašich schopnostech.

Ako by ste zhodnotili spoluprácu so spoločnosťou Elektroinštalácie Cagáň s.r.o po dokončení projektu?

Vstřícnou a spolehlivou, i přes mnoho problému, které se po dobu realizace vyskytly, vše se podařilo vykomunikovat a zrealizovat.

Plánujete spoluprácu aj do budúcna Aké sú vaše predstavy o možnej budúcej spolupráci s Elektroinštalácie Cagáň s.r.o?

Pokud budeme realizovat další projekty, které by byly v dosahu a ve Vašich schopnostech, rozhodně se další spolupráci nebráníme a budeme za ní rádi.

Ing. Libor Götz
Příprava výroby

Metrostav DIZ s.r.o., Závod 6,

Recenzie ďalších zákazníkov

Hodnotenia od našich zákazníkov sú dôkazom kvality našej práce

Recenzia od zákazníka

Martina J.

Musím povedať,že aj napriek komplikáciám, ktoré v mojom prípade nastali a nebolo ich málo😃, tak chlapci mi so všetkým pomohli, poradili, zariadili a spravili všetko, čo bolo teba.

Za mňa maximálna spokojnosť,či už s komunikáciou, no hlavne rýchla realizácia prác.

Super 💪🙂

 

Jandová Realizácia Prípojky NN
Balaz Realizácia Prípojky NN

Recenzia od zákazníka

Martin B.

Ďakujem Vám veľmi pekne. Ste veľmi šikovný. Moc si vážim Vašu zodpovednosť , profesionálitu , poradenstvo a rýchlu prácu.

Recenzia od zákazníka

Tomas D.

Firma elektroinštalácie Cagáň sa nedávno zaoberala realizáciou elektrickej prípojky pre môj dom, spolu s projektom a výkopmi. Celkový dojem z ich práce je veľmi pozitívny.

Čo sa týka samotnej práce preukázali vysokú kvalitu a starostlivosť o detaily. Elektrická prípojka bola vykonaná odborne a presne podľa projektu. Výkopy boli správne vykonané a následné zasypávanie bolo bezproblémové. Všetky práce boli dokončené v stanovenom čase a bez zbytočných komplikácií.

Celkovo môžem s istotou odporučiť firmu elektroinštalácie Cagáň. Ich odbornosť, profesionalita a záväzok voči zákazníkovi sú vynikajúce. V prípade potreby by som určite opäť využil ich služby.

 

Tomas D Realizácia Prípojky NN

Všetky recenzie

Rated 5,0 out of 5
14 februára, 2024

Rýchle, bezproblémové a cenovo dostupné služby pri realizácii elektrickej prípojky. Spokojnosť.

Zuzana M.
Rated 5,0 out of 5
11 februára, 2024

Veľká spokojnosť

Rýchlosť komunikácia od papierovačiek až po samotnú prípojku.

Určite odporúčam

P. Fekete
Rated 5,0 out of 5
8 februára, 2024

Hľadal som zabehnutú firmu, ktorá mi zrealizuje elektrickú prípojku na moju parcelu v záhradkárskej osade. Firmu Elektroinštalácie Cagáň som našiel na internete a keďže mala prehľadne spracovanú web stránku aj s kontaktom, oslovil som ich. Počas celej našej komunikácie od obhliadky, vypracovania projektu až po realizáciu vždy reagovali promptne, či už telefonicky alebo mailom. Realizácia prípojky sa uskutočnila bez problémov a v dohodnutom čase. Pán Cagáň aj s kolegami boli vždy maximálne ochotní. Až sa čudujem, prečo takýto prístup k zákazníkovi má u nás len minimum firiem. Jednoducho za mňa dostali veľký palec hore a nebál by som sa ich odporučiť, ak by niekto z môjho okolia zháňal elektrikára.

Kamil
Rated 5,0 out of 5
6 februára, 2024

Veľká spokojnosť z mojej strany. Profesionálny prístup, kvalitná práca, hľadanie riešenia pri nečakaných problémoch, dôsledna a precízna robota. Veľmi odporúčam firmu Elektroinštalácie Cagáň!

S.Srnanek
Rated 5,0 out of 5
25 januára, 2024

Ďakujem firme za veľmi rýchlo a profesionálne odvedenú prácu , som veľmi spokojný odporúčam všetkým , aj nabudúce si určite vyberiem túto firmu.

Martin p.
Rated 5,0 out of 5
17 januára, 2024

Len v skratke… Rýchlo, precízne, efektívne… za mňa 101%… top prístup a jednanie…môžem len odporučiť každému… keby sme mali viacej takýchto majstrov, boli by sme trošku niekde inde… Šefko, len si robte robotu aj naďalej takto, nech nejde kvantita na úkor kvality… Držím palce do budúcna a nech sa Vám darí… ĎAKUJEM za všetko

Woloda
Rated 5,0 out of 5
12 januára, 2024

Za mna 101% … Rychly, precizny, efektivny… bez zbytocnych okolkov… kiez by sa s kazdym dalo spolupracovat ako s Vami… urcite budem odporucat… este raz dakujem velmi pekne

Vladimír L.
Rated 5,0 out of 5
26 novembra, 2023

Skvelé jednanie, projekt aj realizacia, ziadny problem ani vzhladom na 500km vzdialenost… prijemnna particka chalanov, ktorych vrelo odporucam!!

Marek V
Rated 5,0 out of 5
2 novembra, 2023

Vrelo odporúčam firmu Elektroinštalácie Cagáň. Rýchla i jasná komunikácia a hlavne výborne prevedená práca od projektu až po revíznu správu. Rovnako dokumenty poskytnuté / vypracované ako aj samotná realizácia bola veľmi kvalitná a rýchla. Milo ma prekvapili dotiahnuté aj tie najmenšie detaily, na ktoré by som ani nepomyslel. Vďaka za všetko

Jozef Ž.
Rated 5,0 out of 5
31 októbra, 2023

Projekt bol dokončený vo vysokej kvalite. Príjemná a rýchla komunikácia. Vaša práca sa mi páčila a odporúčam ju každému

Sergiy K
Rated 5,0 out of 5
31 októbra, 2023

Rýchla komunikácia kvalitná práca

Ľubomír
Rated 5,0 out of 5
27 augusta, 2023

Som veľmi spokojným zákazníkom firmy Elektroinštalácie Cagáň. Už to, že mi firma prejavila ohľad a dohodla namiesto predpokladaného termínu realizácie 14. 9. 2023 termín oveľa skorší – 25. 8. 2023, ma milo prekvapilo. Mali prísť 8.00, ale už 7.30 sa „rypadlo zakúslo“ do zeminy. Profesionálny prístup, profesionálne vybavenie a profesionálna práca zaručujú tie najlepšie výsledky. Najmä pri problematických miestach, sila víťazí. Tím zemných prác spolupracuje s Tímom pokládky kábla tak bravúrne, že človek nestačí otáčať hlavou. Ešte než prvý tím dokončí hĺbku výkopu 70-80 cm, druhý tím má nameranú a odstrihnutú dĺžku kábla a navlieka ho do chráničky po celej dĺžke. Medzitým zemný tím spustí podrážačku a pripraví dieru pod chodníkom, práve včas. A už sa prevlieka kábel s chráničkou. Len, čo doľahne na dno výkopu, začína sa so zásypom. Elektro tím pripravuje pripojenie koncov kábla, ale len, čo je kábel spolovice zasypaný, jeden elektrikár pokladá červenú bezpečnostnú fóliu, kôli prípadným budúcim výkopovým prácam. Keď zemný tím dokončuje posledné zahladenie, šéf, elektrikár, vyúčtuje „love“, a tím elektrikárov je po 12.00 fuč. A druhý tím o 30 min. neskôr, keď ponakladá mechanizmy.

Trochu dlhšia recenzia. Ale. Celý život som robil s Elektrikou. Dokonca aj v Slovenskom Národnom Divadle. – Ale z tohto predstavenia mi padla sánka!

Miro Šnajdr
Rated 5,0 out of 5
25 augusta, 2023

Firma Elektroinštalácie Cagáň nám nedávno poskytla vynikajúcu službu pri realizácii elektrickej pripojky. Ich tím odborníkov preukázal vysokú úroveň profesionalizmu. Ich profesionálny prístup začal už pri priprojektovej dokumentácii , kde preukázali precíznosť . Počas celej realizácie sa prejavila dôkladnosť a starostlivosť o každý detail.

ĎAKUJEM ! Daniel G. Nitra

Daniel G.
Rated 5,0 out of 5
8 júna, 2023

Firma elektroinštalácie Cagáň bola skvelou voľbou pre moju elektrickú prípojku. Od začiatku do konca mi so všetkým pomohli a poradili a nie len ohľadom elektrickej prípojky . Navyše, ich konkurencieschopné ceny boli príjemným prekvapením. S radosťou odporúčam tuto firmu každému.

Marek L.
Rated 5,0 out of 5
7 júna, 2023

Musím povedať,že aj napriek komplikáciám ,ktoré v mojom prípade nastali a nebolo ich málo😃,tak chlapci mi so všetkým pomohli,poradili,zariadili a spravili všetko ,čo bolo teba.

Za mňa maximálna spokojnosť,či už s komunikáciou,no hlavne rýchla realizácia prác.

Super 💪🙂

Martina Jandová
Rated 5,0 out of 5
2 júna, 2023

Môžem vyjadriť maximálnu spokojnosť, bezproblémové jednanie a rýchlosť realizácie elektrickej prípojky. Určite odporúčam! Prajem veľa ďalších spokojných klientov. Za mňa palec hore! 👍

Jozef W.
Rated 5,0 out of 5
23 mája, 2023

Firma elektroinštalácie Cagáň sa nedávno zaoberala realizáciou elektrickej prípojky pre môj dom, spolu s projektom a výkopmi. Celkový dojem z ich práce je veľmi pozitívny.

Čo sa týka samotnej práce preukázali vysokú kvalitu a starostlivosť o detaily. Elektrická prípojka bola vykonaná odborne a presne podľa projektu. Výkopy boli správne vykonané a následné zasypávanie bolo bezproblémové. Všetky práce boli dokončené v stanovenom čase a bez zbytočných komplikácií.

Celkovo môžem s istotou odporučiť firmu elektroinštalácie Cagáň. Ich odbornosť, profesionalita a záväzok voči zákazníkovi sú vynikajúce. V prípade potreby by som určite opäť využil ich služby.

Tomas D.
Rated 5,0 out of 5
10 mája, 2023

Chlapci sú super… vysoko profesionálny pristup, perfektná komunikácia, práca im šla od ruky, nič nie je pre nich nemožné…. Som veľmi spokojný…. Odporúčam v každom ohľade… 👍👍👍👌👌👌

Milan
Rated 5,0 out of 5
5 mája, 2023

Komunikácia veľmi dobrá. Prípojku nám spravili aj s vykopovymi prácami. Profesionálny a rýchly výkon. Sme nad mieru spokojný.

Matus Stacho
Rated 5,0 out of 5
3 mája, 2023

Ďakujem Vám veľmi pekne. Ste veľmi šikovný. Moc si vážim Vašu zodpovednosť , profesionálitu , poradenstvo a rýchlu prácu.

Martin B